Skip to main content
s01
Let's celebrate life.

Waarom 't Gras van de Buren zo leuk is...

Over mensen, meningen en ambities...

We zijn een jong, enthousiast, dynamisch horecabedrijf met hypergezonde ambities en passie voor alles wat we doen en blah, blah, blah, blah, blah...

Yep, dat zijn we. Geloven we. Tuurlijk. Maar dit soort teksten is zo wijd verbreid, dat we het eigenlijk nogal cliché vinden. Ongeloofwaardig. En trouwens: het gaat er niet om wat WIJ vinden, maar wat JIJ vindt! JIJ, onze gast! Wat vind JIJ van 't Gras!?

Nou, in alle bescheidenheid, verreweg de meeste Gras-bezoekers zijn eigenlijk hartstikke positief: 'Toffe tent!', 'Super gezellig!', 'Relaxed!', 'Prima bites!', 'Smakelijke gerechten!', 'Goeie sfeer!', 'Coole muziek!', 'Leuke bediening!', 'Heerlijke cocktails!', 'Knappe bartender!' (..), 'Geweldige nacho's!', 'Crazy paddo's!' (Hopelijk met referte aan onze bospaddenstoelenkroketjes, red.), 'Koud bier!', 'Niet te weinig!'...

Je zou er verlegen van worden, zoveel complimentjes... Maar, nu even serieus. Wat vind JIJ? Want, al vinden we het natuurlijk supergaaf dat de meeste van onze bezoekers zo positief zijn, we zijn ook oprecht geïnteresserd in wat JIJ vindt! Ja JIJ, persoonlijk!

En yep, er is maar één manier om daar achter te komen: spring op je fiets en kom naar 't Gras van de Buren! Ervaar die sfeer, de muziek, het eten en drinken, de mensen. Laat ons weten wat je vindt. Straal het uit! Ook als je vindt dat er iets niet deugt. Of beter kan. Of moet. Zeg het ons. Want die 'hypergezonde ambitie' van ons is eigenlijk heel simpel:  het vrolijkste en gezelligste borrelcafé van Utrecht zijn. En blijven. Voor iedereen.

We ontvangen je graag!

't Gras-team
Let's celebrate life.